03 februari 2018

CDA Wijdemeren organiseert Fundraising Diner in De Molen

Donderdag 15 februari organiseert het CDA Wijdemeren een Fundraising Diner in Restaurant De Molen aan de Loodijk in Ankeveen. Tijdens deze avond serveren Annemarie Spoor en (kandidaat)raadsleden een heerlijk viergangenmenu, inclusief drankjes, voor slechts € 65,00 per persoon. Het diner start om 19:00 uur; vanaf 18.30 uur bent u welkom voor het aperitief.

Met dank aan Restaurant De Molen e.a. worden ook de locatie en de ingrediënten van het diner vrijwel geheel gesponsord. Peter Spoor krijgt deze avond in de keuken de spontane medewerking van gastkok Alex de Haan!

CDA-prominenten schuiven aan

Voor dit diner zijn ook een aantal interessante tafelgenoten uitgenodigd. Zij zullen wisselend aan de tafels met u in gesprek gaan. Denk hierbij aan: CDA-partijvoorzitter Ruth Peetoom, de CDA-Tweede Kamerleden Michel Rog en Hanke Bruins Slot, CDA-Statenlid Dennis Heijnen en natuurlijk onze CDA-wethouders Betske van Henten en Theo Reijn. En wellicht komt – op weg naar huis – ook de Bussumse CDA-Minister van Financiën Wopke Hoekstra nog even langs voor het dessert.

Veiling

Tijdens de avond wordt onder leiding van Gé Leurs ook een veiling gehouden met leuke kavels. Evenals de opbrengst van het diner, komt de opbrengst van de veiling ten goede aan de campagnekas van het CDA Wijdemeren. Voor de veiling is al een echte Jan Veenman, een Pentekening van het centrum van Ankeveen in 1930 in een mooie lijst, beschikbaar gesteld. Voor de echte liefhebbers een topstuk!

Bij het CDA doet iedereen mee

Aan dit CDA Fundraising Diner kunnen maximaal zeventig personen deelnemen (vol=vol). Zeven stoelen zijn gereserveerd voor inwoners die minder daadkrachtig zijn en toch willen deelnemen. Zij kunnen zich aanmelden om kans te maken voor gratis deelname bij bestuursvoorzitter Ymkje van 't Riet, telefoon 06 -25 38 16 74. Eventuele loting gebeurt door het bestuur.

 Aanmelden

U kunt zich aanmelden door € 65,00 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL15 RABO 0302 2771 02 ten name van CDA Wijdemeren onder vermelding Fundraising Diner

of aanmelden bij onze secretaris per mail naar: secretaris@wijdemeren.cda.nl (telefonisch: 06 – 50 22 31 99). U betaalt dan contant bij aanvang van het Diner.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.