Foto van Ophem

Erik Korpershoek

Secretaris / kandidaat raadslid

Arnoud Voetlaan 14
1244 PJ  Ankeveen
Mail: secretaris@wijdemeren.cda.nl

Mijn naam is Erik Korpershoek. Ik ben in 1970 geboren in Reeuwijk en daar opgegroeid. Een wooncompromis met mijn vriendinnetje (nu vrouw) Astrid, bracht mij in 2004 in het prachtige Ankeveen. Daar wonen wij met onze zoons Sjoerd (2004) en Rik (2006). Met mijn HTS Bouwkunde opleiding ben ik werkzaam voor bouwbedrijf Wessels Zeist; een van de VolkerWessels bouwbedrijven.

Zowel vanuit mijn vroegere passie (reizen), als mijn werk en mijn vrije tijd zie ik het steeds weer boven komen drijven: ‘leven doe je samen’. Het woord ‘samenleving’ vind ik dan ook geniaal. Ook ik probeer vooral ‘samen te leven’. Met mijn rol als projectmanager op mijn werk, met mijn rol in het gezin, bij de voetbalclub, met kerkenwerk en met mijn handelen en wandelen in het dorp geef ik daar invulling aan. Sport is daarbij mijn uitlaatklep.

Waar ik ook ga of sta; het valt mij op dat ik overal mensen tegenkom die een inspirerende bijdrage leveren aan het leven met-, en het omzien naar elkaar. Niet geheel toevallig zijn dit vaak CDA-ers. Om die reden is het CDA een club waar ik graag mijn bijdrage aan lever.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.