Foto van Ophem

Frank van Ruitenbeek

Fractieassistent / kandidaat raadslid

Middenweg 126
1394 AN  Nederhorst den Berg
Email: [email protected]

Ik ben Frank van Ruitenbeek (1982). Geboren in Ankeveen en sinds 2013 getrouwd met Maaike. Tussen 2009 en 2013 heb wij een gemeentelijk uitstapje gemaakte naar de BEL gemeente en met veel plezier een paar jaar in Eemnes gewoond. In 2013 kregen Maaike en ik de mogelijkheid om het ouderlijk huis van mijn vader te kopen. Dit omdat mijn oma in verzorgingshuis de Kuijer ging wonen. Nu wonen we alweer een aantal jaar met veel plezier aan de Middenweg in de “Horstermeer”.

Ik werk voor Pon Equipment in Almere. Pon Equipment in de Nederlandse importeur en dealer van Caterpillar grondverzet machines. Bij Pon Equipment vervul ik de functie van Product Specialist. In deze functie sta ik onder andere monteurs bij met technische vraagstukken aan onder andere wielladers en bulldozers. Dit doe ik zowel telefonisch als op locatie bij de klant. Ik verzorg verder de ontwikkeling van klant specifieke aanpassingen aan machines. Wanneer er nieuwe machine modellen geïntroduceerd worden is het zaak dat onze monteurs weer volledig op de hoogte worden gebracht van de laatste stand der techniek. Hiervoor verzorg ik de technische trainingen.

CDA

In 2017 heb ik mij bij het CDA Wijdemeren aangesloten. Ik vind het belangrijk om je mening te laten horen daar waar het er toe doet. Als je een positieve verandering teweeg wilt brengen, dan moet je dat doen op een plek waar je die kans ook krijgt. Het CDA Wijdemeren biedt mij die plek.

Duurzaamheid

Ik wil mijzelf voornamelijk bezig houden met duurzaamheid. Duurzaamheid is eigenlijk het nieuwe “rentmeesterschap” en één van de pijlers van het CDA. Hoe gaan we deze wereld doorgeven aan de volgende generaties. Één van de grotere uitdagingen voor onze samenleving is de energie transitie welke we gaan doormaken. Gaan we van het aardgas af? Wordt alles elektrisch? En zo ja wanneer? Hoe moeten we dit oplossen? Dat soort vraagstukken trekken enorm mijn interesse. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.