Theo Reijn

Wethouder

P.J.C. Gabriëlgaarde 10
1241 AM  Kortenhoef
Telefoon thuis: 035 – 656 36 27
Mobiel: 06 - 22 50 21 71

 

Theo Reijn (1951) geboren en getogen in Hilversum in een Erfgooiersgezin waar we allemaal actief waren in de Rooms-katholieke kerk. Vanaf 1988 woonachtig in Kortenhoef. Tot 1993 werkzaam in de groot- en detailhandel in wijnen, gedestilleerd en delicatessen. 

Vanaf 1993 directeur/eigenaar van een organisatieadviesbureau dat gericht is op belangenbehartiging, ondersteuning en advisering van ondernemersorganisaties in het midden- en kleinbedrijf. Voor ondernemersorganisaties en overheden verzorg ik inleidingen/workshops over detailhandelsbeleid, belangenbehartiging, marketing winkelcentra, citymarketing, recreatie en toerisme, verkeer en vervoer en stedelijke distributie.

Daarnaast verzorg ik projectcommunicatie voor overheden en treed ik regelmatig op als gespreksleider, avondvoorzitter, moderator tijdens informatie- en inspraakbijeenkomsten van overheden en ondernemersorganisaties. Zie: www.de-gelijkmakers.nl

Vanaf mijn jeugd actief in uiteenlopende organisaties zoals welzijnswerk, culturele organisaties, bestuurlijke vernieuwing, ondernemersorganisaties, arbeidsvoorziening, kamer van koophandel, provinciale SER e.d.

Door mijn zakelijke werkzaamheden en vrijwilligerswerk heb ik altijd veel gewerkt met de bestuurlijke- en ambtelijke organisaties van gemeenten. Met die ervaring wil ik mij blijven inzetten voor mijn omgeving en dan is voor mij het CDA Wijdemeren een logische keus. Vooral omdat het CDA een gedegen bestuurderspartij is. Als ondernemer bestuur je ook elke dag en door concreet aan de slag te zijn bereik je het meeste.

Lees ook:

Theo Reijn beoogd lijsttrekker CDA WijdemerenZorgen dat iedereen mee kan in de maatschappij


 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.