Foto van Ophem

Theo Reijn

Wethouder

P.J.C. Gabriëlgaarde 10
1241 AM  Kortenhoef
Telefoon thuis: 035 – 656 36 27
Mobiel: 06 - 22 50 21 71
Email: theo.reijn@wijdemeren.cda.nl

 

Theo Reijn (1951) geboren en getogen in Hilversum in een Erfgooiersgezin waar we allemaal actief waren in de Rooms-katholieke kerk. Vanaf 1988 woonachtig in Kortenhoef. Tot 1993 werkzaam in de groot- en detailhandel in wijnen, gedestilleerd en delicatessen.

Vanaf mijn jeugd actief in uiteenlopende organisaties zoals welzijnswerk, culturele organisaties, bestuurlijke vernieuwing, ondernemersorganisaties, arbeidsvoorziening, kamer van koophandel, provinciale SER e.d. 

Vanaf 1993 tot en met april 2014 directeur/eigenaar van een organisatieadviesbureau dat gericht is op belangenbehartiging, ondersteuning en advisering van ondernemersorganisaties in het midden- en kleinbedrijf. Voor ondernemersorganisaties en overheden verzorgde ik inleidingen/workshops over detailhandelsbeleid, belangenbehartiging, marketing winkelcentra, citymarketing, recreatie en toerisme, verkeer en vervoer en stedelijke distributie.

Daarnaast verzorgde ik projectcommunicatie voor overheden en trad ik regelmatig op als gespreksleider, avondvoorzitter, moderator tijdens informatie- en inspraakbijeenkomsten van overheden en ondernemersorganisaties.

Vanaf 2006 ben ik actief in de gemeenteraad van Wijdemeren, Eerst als fractieassistent en vanaf mei 2008 als fractievoorzitter. Voor mij is het CDA Wijdemeren een logische keus. Vooral omdat het CDA een gedegen bestuurderspartij is. Als ondernemer bestuur je ook elke dag en door concreet aan de slag te zijn bereik je het meeste.

Vanaf april 2014 werk ik met veel ambitie en enthousiasme als wethouder van de gemeente Wijdemeren. Gelet op mijn achtergrond en ervaring staat voor mij de samenleving centraal. Mensen maken hun leefomgeving en niet de overheid. Besturen doe je niet vanachter je bureau, maar midden in de dorpen.

Door mijn zakelijke werkzaamheden en vrijwilligerswerk heb ik altijd veel gewerkt met de bestuurlijke- en ambtelijke organisaties van gemeenten. Met die ervaring en de veelzijdige ervaring als wethouder van Wijdemeren en regiobestuurder in de regio Gooi en Vechtstreek, wil ik mij blijven inzetten voor voor de dorpen van Wijdemeren.

Lees ook:

Theo Reijn beoogd lijsttrekker CDA WijdemerenZorgen dat iedereen mee kan in de maatschappij

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.