Leroy Meerhoff

Kandidaat raadslid

Sinds vier jaar ben ik met mijn gezin woonachtig in Wormer. Wij zijn hiertoe verleid door familie die er al woonden. Al snel waren we bijzonder gesteld op de fantastische faciliteiten binnen het dorp. Daarnaast is de sfeer onder de mensen gemoedelijk en aangenaam. Kortom, Wormer geeft het warme gevoel van thuiskomen.

Sinds een half jaar maak ik met trots deel uit van de CDA fractie Wormerland. Daarnaast ben ik inmiddels bijna tien jaar werkzaam in het onderwijs. De eerste jaren in het basis- en speciaal basisonderwijs en nu alweer vijf jaar in het voortgezet speciaal onderwijs. Hier heb ik het genoegen om leerlingen te begeleiden met ernstige taal en/of gehoorproblemen om zo de kansen in de maatschappij zo gelijk mogelijk te maken. Dit jaar studeer ik af voor de Master pedagogiek.

Voor de gemeente Wormerland neem ik nu bijna twee jaar zitting in de adviesraad sociaal domein. Hier heb ik mij met veel plezier mogen buigen over de sociale vraagstukken binnen de gemeente. Deze expertise neem ik mee en hoop ik in te zetten binnen de CDA Wormerland fractie.

Ik ga me de komende raadsperiode inzetten voor onze mooie gemeente. Ik stel mezelf als doel om de kernen buiten Wormer beter te leren kennen. Daarnaast wil ik mij inzetten om al het moois wat Wormerland te bieden heeft te behouden of te verbeteren. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.