Sabrina Kwaak

lid CDJA Znstd

Mijn naam is Sabrina Kwaak, geboren op 27 maart 1993 te Zaandam. Ik ben opgegroeid in Oostzaan samen met mijn ouders en mijn twee jongere zusjes. Sinds vijf jaar ben ik woonachtig in Zaandam in de wijk Peldersveld samen met mijn verloofde Terrence. 

Mijn middelbare school heb ik gevolgd in de Westerwatering Zaandam. Hier heb ik mijn diploma VMBO-kader richting Zorg & Welzijn met succes kunnen behalen. Door deze opleiding heb ik inzicht kunnen krijgen in de zorg en dat dit gebied veel aandacht verdient. Na het VMBO heb ik de studies juridisch medewerker en financieel administratief medewerker op het MBO gevolgd. Waardoor ik een brede kennis heb opgedaan van financiĆ«n, maar ook van de wetgeving erachter. 

Sinds december 2018 ben ik werkzaam bij een bedrijf in Zaandam dat zich specialiseert in koel- en grootkeuken techniek. Mijn functie is logistiek en operationeel leerling planner. Een functie die veel verschillende en uitdagende aspecten heeft. Hier heb ik al veel kunnen leren en hopelijk mag ik hier nog veel meer ervaring opdoen. 

Verder doe ik veel aan sport. De sport die ik het liefst deed en heel lang heb mogen doen is korfbal. Ik heb gespeeld bij OKV te Oostzaan en ZKV te Zaandam. Verder ben ik ook actief geweest als trainster en coach bij de jeugd wat ik ontzettend leuk vond. 

Vanuit mijn opvoeding heb ik meegekregen dat politiek belangrijk is en dat je jezelf goed moet laten informeren, zodat je een wel overwogen keus kunt maken op wie je kan stemmen. Voornamelijk door mijn moeder die zelf ook actief is bij het CDA ben ik zelf bij het CDA Znstd uitgekomen. Ik kwam er al snel achter dat dit de partij is, die het beste bij mij past. Het is naar mijn mening een partij die bereid is een duidelijk standpunt in te nemen en het verbinden van mensen hoog in het vaandel heeft staan.  

Sabrina Kwaak
Perim 401503 GA Zaandam
Telnr: 0619687257
e-mail: sabriina_13@hotmail.com

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.