Anoek Weijers- van Straten

Kandidaat plek 2

Ik ben Anoek Weijers, 30 jaar oud en getrouwd met Frank. Samen hebben wij twee kinderen en een hond! Van beroep ben ik wijkverpleegkundige en heb tot voor kort in het Sociaal Wijkteam Zandvoort gewerkt. Verder ben ik projectleider bij een zorgorganisatie. Ik ben al langere tijd politiek geïnteresseerd en sinds begin 2017 actief bij het CDA Zandvoort.

Het CDA is een mooie partij voor zowel zorg & welzijn, ondernemers en de aandacht voor onze mooie badplaats. Ik sta voor eigen verantwoordelijkheid maar vind dat de overheid mensen wel moet helpen die dit echt nodig hebben.
Voor wat betreft de ondernemers vind ik het belangrijk dat er vertrouwen moet zijn en dat de gemeente helpt om eerlijke kansen voor ondernemers te stimuleren in plaats van te bemoeilijken door regelgeving.

Het verschil maken ?
In de gemeenteraad wil ik het verschil maken door mijn kennis en ervaring in de zorg. Ik sta zelf midden in onze samenleving en wil dan ook goed blijven luisteren naar mijn medebewoners uit Zandvoort én Bentveld.

Mijn recept voor de gemeenteraad !
Als hobby kook ik erg graag! Het liefst zoveel mogelijk gangen, mooi gedekte tafels maar vooral het samen zijn met mijn lieve vrienden en familie. Voor mij zou een ‘gemeenteraad recept’ dan ook moeten bestaan uit de volgende ingrediënten: Empathisch vermogen, zelfvertrouwen, mensenkennis, doorvragen, onderzoeken, midden in de samenleving staan en eigen ego opzij kunnen schuiven!

Anoek Weijers lijst 4, nummer 2

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.