Wendy Mulder

Kandidaat, plek 10, Bestuurslid

Mijn naam is Wendy Mulder. Ik ben 37 jaar en in blijde verwachting van een zoon. Ik ben alleenstaand en werk als ambtenaar bij de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Weersverwachting:
Wat voor weer kunnen we de komende jaren verwachten in Zandvoort? Het CDA gaat voor jullie het weer voorspellen. Het wordt namelijk mooi weer voor iedereen. Als geboren Groningse werd ik al snel bekend met de Groningse zanger Ede Staal. Hij zong “’T was nooit zo donker of ‘t werd alweer licht”. Dit is de weersvoorspelling die het CDA voor alle inwonende in Zandvoort wil waarmaken. Idealistisch? Jazeker! Maar als je geen doel en ambities hebt, dan moet je je niet wagen aan de politiek. Wat ik bedoel te zeggen is dat er nog steeds een kloof is tussen arm en rijk, tussen burgers en politiek en tussen mensen die makkelijk mee komen in de maatschappij en mensen die moeite hebben met participeren. Juist op dit vlak weet ik goed te schakelen tussen alle lagen. We zoeken weer de verbinding met elkaar. 

Bewolking en regen ?
Als je in de schulden zit en je overziet het niet meer, dan voel je de donkergrijze dagen gevuld met regen. Wij willen meer steun voor diegene die hulp nodig heeft. We willen deze personen weerbaar maken vanuit intrinsieke motivatie: “Achter de wolken schijnt de zon!”.
Het CDA staat voor verbinding. Elk kind moet de kans krijgen om te kunnen sporten. Juist het verenigingsleven is één van de kernwaarden van het CDA: samen voor elkaar zorgen. Lang genoeg heeft liberalisering de macht gehad. Liberalisering leidt tot individualisme en individualisme leidt tot vereenzaming. Niemand zou zich alleen moeten voelen en daar wil ik mij namens het CDA voor inzetten. Samen voor een Zandvoort waar het mooi weer is voor iedereen. Wil jij ook mooi weer in Zandvoort?

Wendy Mulder lijst 4, nummer 10

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.