02 oktober 2017

Expertmeeting recreatie en toerisme op 17 oktober

Recreatie en toerisme zijn voor onze provinice erg belangrijk. Mooie natuur, steden, gebieden en attracties geven Overijssel elk jaar weer een flinke economische impuls. We zien veel kansen, maar er kunnen ook zaken beter. Daarom organiseren de bestuurdersvereniging, het waterschap Drents Overijsselse Delta en de Statenfractie een Expertmeeting over het onderwerp recreatie en toerisme.

visie op recreatie en toerisme
Hoe komen we bijvoorbeeld tot een goede afstemming tussen alle verschillende partners, de omgeving en andere marktpartijen? Wat is op het gebied van toerisme en recreatie de grootste uitdaging? Deze en andere vragen komen deze avond aan bod. We willen met deze bijeenkomst een start maken met het formuleren van een CDA visie op recreatie en toerisme. Het wordt een interactief programma dus ook uw inbreng is van harte welkom deze avond!

Programma
20:00 uur Start programma, Welkom door Jerry Blekkenhorst van de Zandstuve
20:15 uur 4 inspirerende pitches van Eddy van Hijum, gedeputeerde in Overijssel, Jaques van Loevezijn, wethouder in Raalte, Roland Cornelissen, wethouder van de Gemeente Rijssen-Holten, Gerrit Jan Haagendoorn, directeur van 5-sterren vakantiepark De Beerze Bulten.
20:45 uur Forumdiscussie, naast de 4 sprekers sluiten ook Jerry Blekkenhorst en Wim Stegeman DB lid van waterschap Vechtstromen in het forum.
21:50 uur​​ Einde programma, Napraten onder het genot van een drankje

Locatie:​ De Zandstuve, Dennenweg 11, 7683 RS Den Ham
Datum: 17 oktober 2017
Tijdstip:​ 20:00 uur start programma, inloop vanaf 19:45 uur. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.