12 oktober 2017

Regeerakkoord biedt volop kansen voor Overijssel

Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor de inwoners van Overijssel? Waar liggen de kansen en wat vraagt dat van gemeenten en de provincie? Overijssels Tweede Kamerleden Pieter Omtzigt en Maurits von Martels komen zaterdag 14 oktober naar Nijverdal om samen met CDA- leden en geïnteresseerden in gesprek te gaan over deze vragen.

Regio
De Tweede Kamerleden willen in een open gesprek de verbinding leggen tussen het regeerakkoord en de regionale en lokale politiek. Deze ochtend krijgen belangstellenden de kans om uit eerste hand bijgepraat te worden over de laatste stand van zaken en hun vragen te stellen.

Welkom
 Geïnteresseerden zijn op zaterdag 14 oktober van harte welkom van 10:00 uur tot 12:00 uur, in Het Centrum, Constantijnstraat 7a te Nijverdal. Aanmelden is gewenst ([email protected]), maar zeker niet verplicht. De koffie staat klaar vanaf 9.45 uur. De bijeenkomst in Het Centrum in Nijverdal wordt geleid door voorzitter van CDA Overijssel Maarten Westerduin en fractievoorzitter van de Overijsselse CDA Statenfractie Martin Reesink. Ook gedeputeerden Eddy van Hijum en Hester Maij zijn aanwezig.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.