05 augustus 2022

Vacature steunpuntmedewerker CDA Overijssel

Het bestuur van de provinciale CDA afdeling Overijssel is op zoek naar een steunpuntmedewerker voor 8 uur in de week.

Wat ga je doen?
Als steunpuntmedewerker ben je de spin in het web van de provinciale afdeling. Je zorgt voor de communicatie tussen leden, het Dagelijks en Algemeen Bestuur en het landelijke partijbureau. 

Je ondersteunt het bestuur bij de uitvoering van haar taken en bij het opstellen en uitvoeren van de procedures. Je draagt zorg voor de verslaglegging van de diverse vergaderingen en bijeenkomsten. Ook de organisatie van de Bestuurs- en Algemene Ledenvergaderingen van onze vereniging, behoort tot jouw taak. Daarnaast zorg je voor de informatiestroom naar de leden van de provinciale afdeling via o.a. website en mailing.

Wie zoeken we?
We zoeken iemand die graag regelt en organiseert. Iemand die flexibel zijn of haar eigen tijd kan indelen en ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar is. Die goed uit de voeten kan met Microsoft Office, digitale vergaderprogramma’s en social media. En iemand die zich in het CDA-gedachtengoed kan vinden.

Ben je geïnteresseerd?
Heb je zin om te werken met een enthousiast bestuur en wil je samenwerken aan een krachtige provinciale afdeling? Stuur dan voor 1 september een sollicitatiebrief met CV naar de secretaris Ilse Duursma via overijssel@cda.nl. Voor meer informatie over deze functie kan je ook terecht bij haar (telefoonnummer 06 5128 4474) en bestuurslid Maarten Werksma (06 5114 6733).

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor september 2022.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.