11 mei 2017

Wij zijn op zoek….. en nodigen u uit!

Almelo, 9 mei 2017

Wij zijn op zoek….. en nodigen u uit! 

Beste CDA leden,

Almelo verdient een stevig CDA en het CDA verdient daarom zoeken wij enthousiaste betrokken Almeloërs die de CDA gedachte in de gemeenteraad van Almelo willen vertegenwoordigen en uitdragen.

Op de site van CDA Almelo (https://www.cda.nl/overijssel/almelo) vindt u meer informatie over het Raadslid van de toekomst waarnaar wij op zoek zijn. Voor het vinden en selecteren van de kandidaten hebben wij zoals u wellicht reeds weet een vertrouwenscommissie ingesteld, met als voorzitter Rob Franken.  

Kent u iemand waarvan u denkt dat hij/zij geschikt is voor het raadlidmaatschap of wellicht is het iets voor u zelf? Laat het weten door het sturen van een mail met de gegevens van de betreffende persoon naar Rob Franken ([email protected]). De vertrouwenscommissie zal dan contact met deze potentiele kandidaat opnemen. U heeft hiervoor de tijd tot vrijdag 9 juni.

Denkt u politiek is niets voor mij, maar ik wil wel graag wat betekenen voor Almelo en u draagt het CDA Almelo een warm hart toe. Wij zijn ook nog op zoek naar nieuwe bestuursleden, die het bestuur willen komen versterken. Mocht u hiervoor belangstelling hebben, neemt u dan even contact op met ondergetekende, voorzitter van het bestuur, Joukje van Roekel ([email protected]).

Uiteraard zijn de voorbereidingen richting de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 alweer in volle gang.

Op de achterzijde van deze brief vindt u een overzicht van belangrijke data in dit proces. Van harte nodigen wij u uit voor het Verkiezingsontbijt bij Nielz op vrijdag 2 juni. Tijdens een heerlijk ontbijt heeft u als lid volop de gelegenheid om mee te denken over ons verkiezingsprogramma, wat vindt u dat daarin niet mag ontbreken.

Verder vindt u in de planning reeds de data van de Algemene Ledenvergaderingen CDA Almelo, waar u ook van harte welkom bent. Het vaststellen van het programma en het vaststellen van de kandidatenlijst is immers een zaak van ons allemaal.  Houdt u de data vrij in uw agenda? In het overzicht staat ook hoe u zich aan kunt melden voor de diverse bijeenkomsten.

Met hartelijke groet,

Namens CDA Almelo

Joukje van Roekel

Bestuursvoorzitter CDA Almelo

Ps.  Deze brief wordt tevens per mail verzonden. Wilt u in de toekomst ook digitaal ontvangen, opdat u sneller geïnformeerd bent, stuurt u dan een bericht met uw mailadres naar [email protected]

CDA Almelo agenda 2017

 

Datum

 

Tijd



Locatie



Activiteit

Vrijdag

2 juni ‘17

8:00 tot 10:00 uur

Nielz

Marktplein 31, Almelo

Verkiezingsontbijt

Denkt u met ons mee over het verkiezingsprogramma?

 

Tussen 4 en 10 september ‘17

 

 

In deze week ontvangt u het conceptverkiezingsprogramma.

 

Vrijdag

22 september ‘17

 

 

Uiterste datum voor het indienen van amendementen (aanvullingen/aanpassingen) op het concept verkiezingsprogramma

 

Maandag

16 oktober ‘17

Inloop 19:00 uur

Aanvang 19:30  uur

Volgt

Algemene ledenvergadering:

-          Amendementen bespreken

-          Verkiezingsprogramma vaststellen

-          Vaststellen lijsttrekker

 

Maandag

13 november ‘17

 

Inloop 19:00 uur

Aanvang 19:30 uur 

Volgt

Algemene ledenvergadering

-          Vaststellen kandidatenlijst

Aansluitend borrel

 

 Aanmelden voor het Verkiezingsontbijt kan via de mail: [email protected]

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.