Doris oude Lansink

Commissielid

Even voorstellen... Nummer 8 van onze lijst. #CDABorne
Doris Oude Lansink

Ik ben Doris Oude Lansink, 49 jaar, getrouwd en ik heb 2 dochters. Ik ben opgegroeid in Borne en heb gedurende 10 jaar voor mijn werk en studie in de randstad gewoond. Borne is echter altijd mijn thuisbasis gebleven en terugkeren was dan ook een vanzelfsprekendheid. Samen met mijn gezin woon ik alweer ruim 16 jaar met veel plezier in Borne.

Het CDA ziet naar elkaar om, draagt zorg voor elkaar en wil zorgen voor een sterker Borne, Hertme en Zenderen waar het prettig leven is voor iedereen. Deze uitgangspunten passen bij hoe ik een mooie samenleving voor mij zie en ik wil graag mijn bijdrage leveren om dit te bereiken.

Vanaf mijn zestiende heb ik mij altijd ingezet als vrijwilliger bij verschillende organisaties waaronder de kerk, het verenigingsleven en evenementenorganisaties. Daarbij heb ik ondervonden dat de inzet van vrijwilligers onmisbaar is en hun werk van onschatbare waarde is voor de gemeenschap. Door samen te leven, samen te werken en samen te doen bereiken we uiteindelijk altijd meer doordat we SAMEN STERKER zijn.

Borne is een mooie en fijne gemeenschap om in te wonen, werken en te leven. Ik wil mij dan ook heel graag, samen met anderen, inzetten om dit te behouden en waar mogelijk te verbeteren.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.