Herman Mulder

Wethouder

Even voorstellen.... Nummer 2 van onze lijst! #CDABorne

Herman Mulder

Mijn naam is Herman Mulder, geboren in 1954, echtgenoot, vader en opa van 4 prachtige kleinkinderen. Nu alweer 8 jaar wethouder in ons mooie Borne.
Ik ga graag de natuur in en kan ook genieten van de gezelligheid van het samen zijn met vrienden en familie.

Bewust gekozen voor het CDA omdat ik het belangrijk vind dat wij "samen" meer kunnen bereiken voor de mensen, de omgeving en de toekomst voor ons allen.
Juist het werken aan de toekomst zodat wij die goed kunnen overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen vind ik van groot belang en ik wil daar op een verantwoorde wijze aan bij dragen.

Samen is binnen ons CDA een houding en inzet die ik onderschrijf en ook kan invullen, want wij zijn niet alleen op deze wereld en dragen verantwoording voor de toekomst!

Ik wil mij inzetten voor een gezond, vitaal en leefbaar Borne en Twente, waar het goed leven en werken is met een duidelijk oog voor een ieder die ondersteuning nodig heeft.

Werken aan een mooi en veilig Borne is voor mij een persoonlijke uitdaging die ik graag wil invullen met mijn inzet zodat Borne ons Borne kan blijven zoals wij dat samen willen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.