Bo ter Braak

Raadslid

Even voorstellen…. Nummer 3 van onze lijst! #CDABorne

Bo ter Braak

Mijn naam is Bo ter Braak, ik ben 29 jaar en geboren en getogen in Borne. 
Voor mijn werk houd ik mij bezig met de loopbaanportal van ROC Nederland en alle Commerciële en HR-Taken die hieraan verbonden zijn. Tevens heb ik een opleiding gevolgd tot bedrijfspsycholoog.
Na een aantal jaren uit Borne weg te zijn geweest, woon ik sinds 3 jaar samen met mijn vriend weer in Borne.
In de periode dat ik niet in Borne woonde, miste ik het echte “thuisgevoel” wat Borne mij altijd heeft gegeven.
Het gezellige en leuke dorp met de prachtige wijken, natuur en architectuur.

Het CDA in Borne, Hertme en Zenderen staat voor “Samen Sterker”. 
Samen uitzien naar een sterke Gemeente waar het prettig leven en wonen is voor jong en oud. Het CDA in Borne, Hertme en Zenderen is een mooie partij met aandacht voor inwoners, scholen, verenigingen, ondernemers, bedrijven en andere organisaties.
De uitgangspunten van het CDA Rentmeesterschap (verbondenheid), Gespreide verantwoordelijkheid (maatschappelijk initiatief), Publieke gerechtigheid en Solidariteit sluiten aan bij waar ik voor sta.

Ik hoop mij de komende raadsperiode met volle kracht in te kunnen zetten voor de inwoners en organisaties binnen de Gemeente Borne. 
Er zijn zoveel speerpunten waar wij aan kunnen (blijven) werken en het motiveert mij de verschillende punten vanuit de samenleving mee te nemen richting de politiek. Ik tracht midden in de maatschappij te staan en een spreekbuis te zijn voor jong en oud. 
Ik ben er zeer enthousiast over zoveel inwoners te spreken en te luisteren naar de diverse meningen, gesprekken en uitgangspunten.

Samen leven, samen werken en samen doen maakt ons SAMEN STERKER!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.