22 december 2018

Wij wensen u goede Kerstdagen en een voorspoedig 2019.

Woensdag 19 december hebben we met de laatste raadsvergadering het politieke jaar 2018 afgesloten. Een bewogen jaar. Verkiezingen, langdurige coalitievorming en een mooi en goed coalitieakkoord met veel CDA-punten.

In 2019 gaan we door met ons werk in de raad. We blijven werken aan de versterking van de economie van onze gemeente. Economisch gaat het goed maar we hebben nog veel mensen aan de zijlijn. Mensen die zichzelf niet goed kunnen redden mogen rekenen op onze steun. Ook de jeugd en het onderwijs hebben onze speciale aandacht, Frits Rorink is immers portefeuillehouder op dit terrein.

In het komende jaar nemen we belangrijke besluiten over duurzaamheid. Wel of geen windmolens, wel of geen grote zonneparken, wel of geen maatregelen voor verduurzaming van de huizen? En tenslotte houden de financiën goed in de gaten met een begroting die op orde is

De fractie en het bestuur van CDA Deventer wensen u allen goede Kerstdagen, een mooie jaarwisseling en een gezond 2019 en wij hopen u te verwelkomen op onze Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 11 januari. U bent dan vanaf 17.00 uur van harte welkom bij de Tearose in de Walstraat.

 

Henk Groothuis

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.