Het afgelopen jaar heeft onder andere in het teken gestaan van de gemeenteraadsverkiezingen. Samen met de VVD zitten we in de coalitie om de ingeslagen weg te vervolgen. Niet voor niets heet ons programma: Mensen maken het verschil.

Wij zijn er trots op dat door verantwoordelijkheid te nemen en richting te geven aan een stabiel bestuur, Dinkelland er goed voor staat. Financieel is de huishouding van de gemeente op orde en in een aantal langlopende projecten zijn belangrijke stappen voorwaarts gezet. Voorbeelden hiervan zijn:
 

  • Commanderie in Ootmarsum
  • Opening Dusinksweg met vrijliggend fietspad
  • Sportcomplex Dorper Esch in Denekamp
  • Centrumplan Weerselo
  • De opgaven in het kader van Natura2000


Een prestatie om reuze trots op te zijn! Want samen sta je sterk. Dit zijn genoeg aspecten om met veel enthousiasme aan te werken. Nieuw Noaberschap hebben wij vormgegeven in MijnDinkelland2030!, een platform waar we ideeën, wensen en behoeften van inwoners samenbrengen en waar we daadwerkelijk ook samen werk maken van deze ideeën. Het CDA gaat voor leefbare kernen waar mensen met elkaar samenleven en zelf initiatief nemen voor de eigen leefomgeving (Nieuw Noaberschap). Leefbaarheid als basis van geluk.

Laten we in deze donkere dagen voor Kerst ook denken aan de mensen die op de vlucht zijn. Mensen die huis en haard hebben moeten verlaten. Op weg naar het onbekende.   

De fractie én het bestuur van het CDA Dinkelland wensen u en uw naasten fijne kerstdagen en een gezond 2019 toe. Want gezondheid is onze grootste rijkdom!

Ellen Spekhorst-Aarninkhof
Voorzitter

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.