02 februari 2017

Op bezoek bij de Kledingbank Enschede

Bijna iedere vrijdag brengen wij als fractie van het CDA in Enschede werkbezoeken aan organisaties, bedrijven en instellingen. Goede initiatieven komen van onderop en we houden oog voor de problematiek in de stad. Door werkbezoeken af te leggen krijgen wij een realistisch beeld van verschillende situaties.

Afgelopen vrijdagmiddag brachten we in die hoedanigheid een bezoek aan de Kledingbank van Enschede. Een stichting die goed werk levert voor de minderbedeelden in Enschede. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om zo nu en dan nieuwe kleren aan te schaffen. De kledingbank vervult daarom een ontzettend belangrijke functie en is een goede partner voor de stad.

Tijdens het gesprek zijn verschillende onderwerpen besproken en vervolgens hebben wij een kijkje genomen in de Kledingbank-shop. Het ziet er fantastisch uit en het goede werk van alle veertig vrijwilligers is terug te vinden in de shop van de kledingbank.

Tot slot roepen wij iedereen op om gebruikte kleding in goede staat naar de kledingbank te brengen. Zo helpen we met z’n allen mee aan een duurzame leefomgeving en daarmee maak je ook gezinnen gelukkig die niet elke maand geld hebben om nieuwe kleren aan te schaffen.

Mart van Lagen, raadslid CDA Enschede

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.