27 maart 2017

Verslag ledenvergadering 27 maart

Op maandag 27 maart werd de algemene ledenvergadering van CDA Hardenberg gehouden. Als locatie was gekozen voor Dorpshuis ’t Haarschut in Kloosterhaar. De opkomst lag rond de 25 personen.

Na de gebruikelijke huishoudelijke zaken stond de bijeenkomst verder in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen die kortgeleden gehouden zijn. Ons doel met betrekking tot de verkiezingen was om een regionale kandidaat in de Tweede Kamer te krijgen. Dat is gelukt met Maurits von Martels, die met meer dan 20.000 stemmen van nummer 44 naar nummer 4 is gestegen!

Speciale waardering was er voor onze fractieleden Piet-Cees van der Wel en Rick Brink die een actieve rol hadden in de campagne. Piet-Cees als campagneleider van Maurits von Martels en Rick Brink als lid van het Overijsselse campagneteam. Daarnaast werden ook alle andere fractie- en bestuursleden die actief aan de campagne hebben meegewerkt bedankt.

Oud burgemeester van de gemeente Hardenberg, Bert Meulman, blikte met ons terug op de verkiezingsuitslag en de gevolgen die het zal hebben voor de te vormen nieuwe regering.

We kijken samen terug op een inspirerende avond.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.