George van den Bout (53)

Staat op de lokale CDA lijst omdat
Ik me graag wil inzetten voor de bewoners van deze prachtige gemeente. Ik sta achter de idealen van het CDA, met name rentmeesterschap en solidariteit en wil vanuit die gedachte niet alleen aan de zijlijn staan maar actief mijn bijdrage leveren.

Hier wil ik me vooral voor inzetten in de gemeente Hardenberg
Ik denk dat het voor de leefbaarheid in een gemeente wezenlijk is dat alle bewoners en leeftijdsgroepen zich er thuis en gehoord voelen. Om deze diversiteit te bereiken is het denk ik belangrijk dat er voor ook voor onze jeugd op de zaterdagavond wat te kiezen valt, Daarnaast vind ik het van belang dat woningen in Hardenberg bereikbaar blijven voor de inwoners. Hiervoor moeten betaalbare woningen voor starters en alleenstaanden en geschikte woningen voor ouderen worden gebouwd. 

Met de gemeenteraadsverkiezingen hoop ik dat je op mij stemt omdat
Ik,samen met anderen, de gemeente Hardenberg een aantrekkelijke gemeente wil laten zijn voor alle groepen inwoners. Zowel op het gebied van wonen, werken en onze jeugd. 

Dit wil ik verder nog kwijt
Ik hoop dat ook vooral de jeugd komt stemmen. Het is belangrijk dat zij van zich laten horen. Zij zijn de toekomst van onze gemeente. Dus ga stemmen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.