Gerrit Dorgelo (31)

Staat op de lokale CDA lijst omdat
Ik heb al een poosje interesse in de landelijke politiek en kom door mijn werk veelvuldig in aanraking met de gemeentelijke politiek. Los van de inhoud ben ik erg geïnteresseerd in het politieke aspect. Hoe krijg je idealen het beste overgebracht, overtuig je je mede-raadsleden en creëer je een meerderheid voor je plannen. De gemeentelijke politiek spreekt mij aan omdat je direct een waardevolle betekenis kunt hebben voor je directe omgeving. Ik doe dat bij het CDA, vanuit een Christelijk modern perspectief op de samenleving en met respect voor de ander. 
De afgelopen tijd heb ik meegedacht met het verkiezingsprogramma van het CDA. Ik sta op een niet verkiesbare plek om de komende jaren op de achtergrond mee te kunnen draaien en kennis kan maken met het werk van een gemeenteraadslid. Met als doel om over vier jaar nog keer van waarde te kunnen zijn als gemeenteraadslid 

Hier wil ik me vooral voor inzetten in de gemeente Hardenberg
Eigenlijk alles wat zich in de openbare ruimte afspeelt. Dat is o.a. woningbouw, ruimtelijke ontwikkelingen, mobiliteit, parkeren en duurzaamheid. Ik wil mij inzetten voor een leefbare, veilige en inclusieve inrichting van de openbare ruimte.  

Met de gemeenteraadsverkiezingen hoop ik dat je op mij stemt omdat
Als 31 jarige vader van twee kleine kinderen sta ik midden in de samenleving. Ik weet wat er speelt, waar de zorgen liggen en wat er beter kan. Een stem op mij geeft mij de specifieke opdracht om mij nu al in te zetten voor jouw leefwereld. Het geeft mij daarnaast het vertrouwen om me over vier jaar nog meer in te zetten als gemeenteraadslid. 

Dit wil ik verder nog kwijt
Laat je bij deze verkiezingen niet leiden door de landelijke perikelen, maar kijk vooral naar de inhoud, of naar wat een gemeenteraadslid specifiek voor jou en jouw leefwereld kan betekenen. Ik zal in ieder geval mijn best doen daar iets in voor je te kunnen betekenen. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.