Ria Spijkers (51)

Staat op de lokale CDA lijst omdat
Na een aantal jaren bestuurslid  van het CDA Hardenberg is het nu het moment om deze stap te zetten en mij ook politiek in te zetten voor de gemeenschap.

Hier wil ik me vooral voor inzetten in de gemeente Hardenberg
Onderwerpen die raakvlakken hebben met mijn werk. Dat zijn financiën en economie, maar financiën raakt natuurlijk bijna elk ander onderwerp ook. 

Met de gemeenteraadsverkiezingen hoop ik dat je op mij stemt omdat
Ik op lokaal niveau graag mijn steentje bijdraag aan onze mooie gemeente waar wij wonen. Hoe? Door een luisterend oor te bieden met oog voor detail, in combinatie met mijn levenservaring en werkervaring bij de overheid en in het bedrijfsleven. Dit om de taken van de gemeenteraad als kadersteller, controleur en volksvertegenwoordiger zo goed als mogelijk te vervullen. 

Dit wil ik verder nog kwijt
Ik sta voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Ook al ben je misschien niet in staat om fulltime te werken, je doet wat je kan. Dat geeft je ook een goed gevoel, als je deel uitmaakt van onze mooie samenleving. Ik zet me dan ook graag in voor het CDA, omdat wij het samen moeten doen en als iedereen wat doet komen we samen een heel eind.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.