Mensen kleuren de samenleving

De inwoners van de gemeente Hardenberg kleuren de samenleving. Jong, oud, ondernemer, werknemer, student, vader, moeder, vrijwilliger, leerling, bestuurslid van een vereniging, opa, oma, mantelzorger, vrijwilliger van een Plaatselijk Belang. In allerlei rollen en op veel verschillende plekken geven zij kleur aan hun eigen gezin, familie, vrienden en de buurt. De kring van mensen, waarop ze terug kunnen vallen. Maar ze geven ook kleur aan de samenleving in elke kern van onze prachtige gemeente. Samen schilderen aan een hechte, sterke en kleurrijke gemeenschap, waarin met samenwerking en omzien naar elkaar prachtige resultaten worden bereikt.

Precies deze kracht van mensen, die de samenleving kleuren, is voor het CDA gemeente Hardenberg reden geweest om een brede vertegenwoordiging uit de samenleving te betrekken bij de opstelling van dit verkiezingsprogramma.

Lokale partij, met lokale ideeën

Op basis van onder andere hun ideeën hebben we de keuzes opgeschreven, waarmee we als CDA de inwoners van de gemeente Hardenberg graag willen dienen in de periode 2018-2022. Met herkenbare en kleurrijke mensen, vanuit de gehele gemeente Hardenberg, zijn we op dit moment de grootste lokale partij. We zijn gemotiveerd om onze keuzes voor een kleurrijke samenleving, samen met veel mensen en partijen uit de gemeente Hardenberg, werkelijkheid te laten worden.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.