09 maart 2018

CDA, PvdA & VVD Pop-Up store in de binnenstad!

Op zaterdag 10 maart 2018 tussen 12.00u en 17.00u zal het CDA gezamenlijk met de PvdA en VVD een tijdelijke Pop-Up Store inrichten aan de Grootestraat 22 in Oldenzaal. Doel van de Pop-Up Store is om met Oldenzalers in gesprek te gaan over de toekomst van onze Binnenstad.

In maart 2016 hebben CDA, PvdA en VVD gezamenlijk ingezet op de sloop van de passage Vijfhoek-Deurningerstraat. Hiermee kan de eerste aanzet gedaan worden voor het herstel van het oude stratenpatroon, is er minder m2 winkelruimte in de binnenstad en is de nieuw te bouwen bibliotheek beter toegankelijk.

De drie Oldenzaalse partijen zijn nog altijd van mening dat de passage gesloopt moet worden. De drie partijen zijn het ook eens over de volgende zaken:

·        Invoeren van twee uur gratis parkeren

·        Komst van extra bewaakte fietsenstallingen

·        Het vast aanstellen van onze Binnenstadsmanager

·        Het aantrekken van winkels vanuit andere plaatsen in Oldenzaal (niet zijnde bestaande winkelcentra) naar het kernwinkelgebied

CDA, PvdA en VVD nodigen alle Oldenzalers uit om zaterdag 10 maart tussen 12.00u en 17.00u naar de Grootestraat 22 te komen. Wij zijn erg benieuwd naar uw ideeën. In de Pop-Up Store worden ook speciale kleurplaten uitgedeeld aan kinderen. Aan de kleurplaatactie zijn prijzen verbonden.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.