07 oktober 2015

Oktober CDA ledenwerfmaand

Onze leden zijn de basis van onze partij: zonder leden geen CDA. Met ruim 50.000 leden is het CDA momenteel de grootste politieke partij van Nederland en dit willen we graag zo houden. Daarom is vorige week de grote ledenwerfcampagne, genaamd #ikdoemee, van start gegaan.

Deze ledenwerfcampagne is gebaseerd op het lid-werft-lid-concept. Uit het verleden weten we dat dit de beste manier is om leden te werven. En stelt u zich eens voor: als ieder bestaand CDA-lid één nieuw lid werft, is het resultaat van deze campagne meer dan fantastisch!

Hoe kunt u helpen?

Recentelijk is het nieuwe ledenblad bij u op de deurmat gevallen. Bij het ledenblad heeft u twaalf ledenwerfkaarten ontvangen met daarop de verhalen van twaalf CDA-leden. Deze kaarten kunt u gebruiken om met mensen waarvan u weet dat ze belangstelling hebben voor politiek of sympathie voor het CDA, maar nog geen lid zijn, het gesprek aan te gaan over een eventueel lidmaatschap. Kies hiervoor één van de twaalf gezichten, waarvan u denkt dat dit verhaal het beste past bij uw gesprekspartner.

Contact

Heeft u vragen of suggesties over deze ledenwerfcampagne? Laat het ons weten via ledenwerving@cda.nl.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.