12 maart 2018

Aandacht voor bewoners op St. Willibrord

Om de waarde te benadrukken die zij hecht aan contact met inwoners, greep CDA Olst-Wijhe de internationale vrouwendag op 8 maart 2018 aan voor een bezoek aan woon-zorgcentrum St. Willibrord op de Boskamp. Aanwezige dames kregen een eigengemaakt CDA-koekje. Natuurlijk werden ook de heren niet vergeten…

Gewapend met een koektrommel vol speciale CDA-koekjes stapten Ellis Lugtenberg en Elleke Steenbergen het Willibrord binnen, waar bewoners uitkeken naar het aangekondigde bezoek. “Eigenlijk zouden we er om tien uur zijn, maar er moest net een koe kalven”, vertelt boerin en raadslid Ellis. “Tsja, dat gaat dan toch even voor”. Ondanks dat de CDA-vrouwen iets later dan gepland het koffie uurtje binnen stappen zijn ze van harte welkom.

“Zowel Ellis als ik wonen op de Boskamp. We vonden het belangrijk om deze mede-Boskamp bewoners te laten zien dat we er ook voor hen zijn”, vertelt Elleke. “Persoonlijk contact en aandacht, dat vinden wij belangrijk en wilden we hiermee graag onderstrepen. Als ik later oud ben zou ik het ook erg waarderen wanneer mensen de moeite nemen om me te komen bezoeken”, legt Elleke uit. “Een klein momentje van contact is al een belangrijke stap tegen eenzaamheid!” 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.