21 april 2015

Lisanne Spanbroek in bestuur CDA Overijssel

Het raadslid van CDA Olst – Wijhe neemt plaats in het Dagelijks en Algemeen bestuur van CDA Overijssel. Zij zal dit doen namens de jongerenorganisatie van het CDA, het CDJA Overijssel.


Lisanne is sinds vorig jaar het jongste raadslid in de gemeente Olst – Wijhe en probeert politiek dichtbij de mensen te houden. Naast haar raadswerk, het organiseren van activiteiten is ze ook de campagneleider van de lokale CDA afdeling. Zowel bij de Gemeenteraad-, Europese en Provinciale Staten verkiezingen behaalde het CDA winst in onze gemeente en werd de grootste partij. Bij de laatste verkiezingen zat Lisanne in het provinciale campagneteam en richtte zich in het bijzonder op de social media / online media.

 

“Uiteraard ben ik blij dat ik op deze manier actief kan blijven voor CDA Overijssel” aldus Lisanne Spanbroek. “Ik heb betrokken CDA'ers gezien die trots zijn op wat goed gaat en op de agenda zetten wat beter moet. Om komende tijd met en voor onze leden aan de slag te mogen is een grote eer”. Als afgevaardigde van het CDJA zal ze het jongerenstandpunt extra voor het voetlicht brengen. De jongerenorganisatie van het CDA is een kweekvijver voor politiek talent, organiseert activiteiten en slaat een brug tussen politiek en jongeren.


Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.