Paulien Wiegel-Bergevoet

Kandidaat #8

Nummer 8 op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. 

Mijn naam is Paulien Wiegel-Bergevoet en ik ben 37 jaar geleden in Wijhe geboren. Ik heb 1 jaar in Twello gewoond, maar wilde graag weer terug naar Wijhe, terug naar mijn ‘Thuis’.
Inmiddels woon ik samen met mijn man en onze zoontjes van 4 en 6 jaar op een geweldige plek in Olst-Wijhe. Dichtbij de IJssel, waar ik vaak geniet van de prachtige omgeving.
 

CDA: ‘Thuis in Olst-Wijhe!’

Wijhe is voor mij vertrouwd. Het is fijn wonen hier en dat wil ik graag zo houden zodat mijn eigen kinderen dit ook kunnen blijven ervaren als zij ouder zijn.
Het CDA is een democratische volkspartij, waar de gemeenschap en in het bijzonder de mens centraal staat. Daar voel ik me bij thuis. Ik vind het belangrijk dat inwoners van onze gemeente zich zolang mogelijk thuis voelen in hun eigen vertrouwde omgeving en trots kunnen zijn op hun eigen gebied waar het goed wonen, werken en leven is.

Ik zet me graag in voor het CDA omdat deze lokale partij kijkt en luistert naar wat nodig is. Het CDA hecht waarde aan het met elkaar in gesprek gaan en blijven, luisteren en leren.
Ik ben erg positief over de manier waarop het CDA in Olst-Wijhe de plannen uitzet en in gesprek gaat met bewoners. Zeker door de verschuiving van rijkstaken naar gemeentelijk niveau zie ik de noodzaak om hier als inwoner een steentje aan bij te dragen. 

Graag wil ik dat onze gemeente vitaal, krachtig en aantrekkelijk blijft!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.