08 februari 2019

Lijsttrekker bij de Provinciale staten verkiezingen van het CDA komt naar Ommen

Eddy van Hijum, CDA lijsttrekker bij de provinciale verkiezingen, komt op vrijdag 15 februari 2019 naar Ommen. Dat doet hij samen met Moniek Kleinsman (woonachtig in Ommen en nummer negen op de CDA lijst), Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik en Joke van Nijen-Klink die voor het CDA in het bestuur van Waterschap de Vechtstromen en weer kandidaat is. 

In Ommen bezoeken de CDA politici het melkveebedrijf van Pieter Koonstra en Danielle Tesselaar. Pieter en Danielle hebben als uitgangspunt de koeien een zoveel mogelijk natuurlijke leefomgeving te bieden en mineralenkringlopen op het bedrijf te sluiten. Zo hebben zij bijvoorbeeld een serrestal waarin de koeien vrij rondlopen. Daarnaast produceren zij de vrijloopkaas ’Weldaad’, vernoemd naar de omgeving welke vroeger de Maatschappij van Weldadigheid gevestigd was.

Verder doen Pieter en Danielle mee als samenwerkende organisatie en ondernemingen aan een nieuw vrijetijdseconomie product (PMPC’s) in samenwerking met camping Reestdal. Eigenaar Jeroen Slager is deze dag aanwezig om te vertellen over zijn deze samenwerking en zijn visie daarop.

Een programma waarin praktijk en politiek met elkaar in gesprek gaan met als doel elkaar te versterken. De CDA afdelingen Ommen, Hardenberg en Dalfsen nodigen u dan ook van harte uit om hier met de politieke vertegenwoordigers in gesprek te gaan.

Het CDA is de meest lokale partij en door de korte lijnen met provinciale, landelijke en Europese vertegenwoordigers kunnen we ons sterk maken voor uw omgeving op meerdere fronten. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 15 februari 2019 vanaf 13.30 tot 17.00 uur bij Melkveebedrijf Koonstra, Derde Schansweg 17 in de Vinkenbuurt.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.