Niels Tomson

Dalfsen

Werk: Ik heb 17 jaar bij het Landbouw Economisch Instituut gewerkt. Sinds 2018 werk ik als zelfstandige op dit moment voornamelijk aan het project HalloBoer.org.

Actief voor het CDA sinds: Ik ben actief en lid van het CDA vanaf eind 2018 nadat ik gevraagd was en besloten had om mij beschikbaar te stellen als kandidaat Statenlid. Na zo’n 20 jaar actief in wijkvereniging en plaatselijk belang wil ik graag in de Staten mijn steentje bijdragen. Wat mij aanspreekt aan het CDA is het rentmeesterschap waar de partij voor staat. Hoe kunnen wij en de toekomstige generaties op een gezonde, goede en duurzame manier samenleven op deze aarde. Mijn speerpunten hangen ook aan dit principe.

Mijn speerpunten zijn:
Eerlijk en duurzaam voedselsysteem: Goed voor consument, onze omgeving én de boer.
Nog betere infra mix: We moeten blijven investeren in betere bereikbaarheid over de weg, water, slim OV en regionale fietspaden. Investeren in de N35 heeft prioriteit.
Leefbaarheid: Het leefbaar houden van steden en kernen. Vitale dorpen en platteland.
Nieuwe energie: Als we onze aarde goed willen doorgeven aan volgende generaties, dan moeten we zo snel mogelijk gebruik gaan maken van schone energie. Daarom zet ik mij in voor duurzame initiatieven. Haalbaar en betaalbaar.
Bekijk voor meer informatie over mijn speerpunten op mijn Facebook of YouTube.

Contactgegevens:
E-mail: cda@tomson.eu
Facebook: https://www.facebook.com/NielsTomsonCDA25/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVTz190kzIfis4qyajSjsBg
Telefoon: 06 81 98 90 48
Woonplaats: Dalfsen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.