Pieter Omtzigt naar Staphorst over Pensioenen

Op maandag 25 april komt CDA 2e Kamerlid Pieter Omtzigt naar Staphorst voor een debat over pensioenen. Staat de houdbaarheid van onze pensioenen onder druk? Is het huidige pensioenstelsel onrechtvaardig ten opzichte van ouderen of juist ten opzichte van jongeren? Wat is de invloed van Europa op de goed gevulde Nederlandse pensioenpot?  Moet de pensioenleeftijd nog verder omhoog?

Allemaal vragen waar Omtzigt zich mee bezig houdt en een uitstekende reputatie mee opgebouwd heeft binnen de hele Nederlandse politiek. Op 25 april komt hij hierover praten met medewerking van onder andere Notaris Lever uit Meppel over pensioen in relatie tot het testament en een deskundige van het NOPD (Nederlandse Orde van Pensioen Deskundigen). Verder zal een panel van ouderen en jongeren vragen stellen en meningen geven over de vraag of we nu wel of niet langer door moeten werken enz.

Iedereen is van harte welkom op deze interessante bijeenkomst over een onderwerp dat ons allemaal raakt, nu of in de toekomst.

Locatie: Zaal d’Olde Skoele, Oude Rijksweg 427, Rouveen

Aanvang: 19.30 uur

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.