16 januari 2018

CDA Nieuwjaarsreceptie ALV januari 2018

Gisteravond hield CDA Twenterand haar nieuwjaarsreceptie in de Klaampe te Westherhaar voor haar leden.  Voorzitter Frouwke Bramer hield na een korte overdenking haar nieuwjaarstoespraak waarbij ze stilstond bij gebeurtenissen van het afgelopen jaar en via het vastgestelde verkiezingsprogramma gaf zij een korte vooruitblik naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

Tevens prees ze de lokale ondernemers en andere initiatiefnemers voor hun inzet voor onze gemeente met de volgende woorden:

"Ik heb respect voor lokale ondernemers en andere initiatiefnemers die zich met verve inzetten voor onze gemeente door sportieve en andere evenementen te organiseren voor jong en oud, zoals de Twenterandrun en tot de nek in de drek, deze nieuwe initiatieven moeten we omarmen en koesteren. Het zorgt voor reuring , geeft gemeenschapszin en is een positieve stimulans voor de gehele gemeente". 

Aan de leden vertelde ze vervolgens dat er achter de schermen hard gewerkt is aan de oprichting voor het CDJA, de jongerenclub van het CDA en stelde zij de leden voor aan de aanwezigen.  Officieel zal het CDJA vanaf 31 januari 2018 een feit zijn. 

Na een korte politieke terugblik van fractievoorzitter Henk Kerkdijk en wethouder Jan Herman Scholten was er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar in gesprek te gaan. 

We kijken terug op een geslaagde avond. 

Frouwke Bramer-Hegen

Voorzitter CDA afdeling gemeente Twenterand. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.