05 februari 2018

CDA start campagne met ‘Helden van Twenterand’

Twenterand – Woensdagavond 14 februari wordt in de theaterzaal van ‘Het Punt’ te Vroomshoop door het CDA de aftrap gegeven voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Het verkiezingsprogramma van het CDA Twenterand heeft het thema: ‘Midden tussen de mensen’ en ook in de campagne zal dan ook dit thema naar voren komen.

Al jaren reikt het CDA op Valentijnsdag een boeket bloemen uit aan iemand die zich inzet voor de samenleving. Te denken valt aan een mantelzorger of een vrijwilliger van een van de vele organisaties en verenigingen die Twenterand rijk is. Door de CDA-kandidaten voor de gemeenteraad van Twenterand zijn dit jaar 10 kandidaten genomineerd met als titel: ‘Held van Twenterand’. Het gaat hierbij om Twenterandse vrijwilligers, verenigingen of belangengroepen die zich de afgelopen jaren belangeloos hebben ingezet voor de samenleving. Op 14 februari wil het CDA deze mensen in het zonnetje zetten en zal er een mini documentaire getoond worden van deze ‘helden’.

Naast de “Helden van Twenterand’ zullen ook CDA Europarlementariër Anne Schreijer-Pierik, CDA 2e Kamerlid Pieter Omtzigt, CDA Statenlid Moniek Kleinsman en de lijstrekker van CDA Twenterand Henk Kerkdijk hun medewerking verlenen.

Het is een openbare bijeenkomst, dus ook niet leden zijn v

van harte welkom op woensdag 14 februari om 20.15 uur in ‘Het Punt’ te Vroomshoop.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.