Wij zijn de nieuwe generatie uit Overijssel

Hilde Palland en Hanneke Steen

6. Hilde Palland, Kampen

"Gezinnen en familie zijn het hart van onze samenleving. Ik zet mij in voor ondersteuning voor gezinnen om werk en (mantel)zorg te kunnen combineren. Daarnaast blijf ik werken aan een duurzame toekomst voor de maakindustrie en familiebedrijven, ook bij het doorgeven aan volgende generaties."

9. Hanneke Steen, Hengelo

"Het is belangrijk dat je kunt wonen, werken, leren en ontspannen in je eigen buurt. Als wethouder zie ik de knappe koppen en gouden handen in onze regio. Onze innovatieve boeren en bedrijven. Deze successen neem ik mee naar Den Haag. Daar sta ik voor." 

Mart van Lagen en Laura van de Giessen

28. Mart van Lagen, Enschede

"Het CDA heeft aandacht voor waarden en normen en oog voor de families in de regio. Dat onderscheidt ons van de andere partijen. Ik ben geen academicus, maar een MBO-er 'uit de regio' met een passie voor politiek die graag meebouwt aan een krachtige en welvarende regio in Nederland."

42. Laura van de Giessen, Zwolle

"' Heb je naaste lief als jezelf.' Dát is wat mij drijft. In mijn persoonlijke leven en in de politiek. En dat is waarom ik mij wil inzetten voor een fatsoenlijk land, dat haar inwoners helpt als dat nodig is. In Zwolle, in Overijssel en in heel Nederland. Zodat het niet langer uitmaakt waar als kind je bed staat." 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.