Bram Egberts

Fractievoorzitter
Mijn naam is Bram Egberts; ik ben woonachtig in het schitterende Hoge Hexel. Ik ben 47 jaar oud en run daar samen met mijn vrouw een melkveehouderijbedrijf aan de rand van het mooie Wierdense veld. Samen zijn wij de trotse ouders van een vijftal kinderen in de leeftijd van 14 ( jongste) tot 21 jaar.

Naast mijn fulltime functie als melkveehouder probeer ik ook nog een beetje te helpen (be)sturen aan ons mooie kulturhus op Hoge Hexel. Verder draag ik mijn steentje bij in de fokstudieclub om te gaan voor mooie duurzame koeien nu en in de toekomst, waar we met plezier ons geld mee kunnen blijven verdienen. 

Waarom voor het CDA op de lijst; dat is heel simpel, dat is mij met de paplepel ingegoten én het is de partij die tussen de mensen staat (zowel op het platteland als in het dorp) en haar verantwoording durft te nemen. Het is voor mij ook de partij die vanuit haar inspiratie haar rol wenst te bepalen!! Samen werken aan een duurzame toekomst die we gisteren in gedachten hadden, die we vandaag uitspreken en waarvoor we morgen aan de slag gaan. Daar wil ik samen met het CDA voor staan en gaan !!!!!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.