Jantine Langenhof

Fractielid

Jantine Langenhof

Ik sin nun echen Eantersen! 54 Jaar, moeder van twee prachtige kinderen, een dochter van 22 en zoon van 18 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Strategisch Adviseur visievorming en agenderen/bestuursadviseur (een hele mond vol) bij het waterschap Vechtstromen. Deze functie is heel dynamisch en divers. Ik ben o.a. als accountmanager veel in contact met de omgeving, zoek de verbinding om samen te werken, stel visies en beleid op en adviseer het bestuur op diverse thema’s. Naast mijn werk ben ik lid van de Raad van Toezicht Protestants Christelijk Onderwijs Noord Twente (PCONT). Op dit moment ben ik bestuurslid CDA Wierden-Enter en nu na ruim 9 jaar is de tijd aangebroken om de stap naar het raadslidmaatschap te zetten en me kandidaat te stellen. In mijn vrije tijd lees ik veel, sla graag een balletje op bij Tennisclub Enter en ga ik met gezonde tegenzin naar de sportschool.
 
Waarom CDA? Ik onderschrijf de grondbeginselen van het CDA die een basis vormen voor een samenleving, waarin iédereen zich thuis kan voelen en zich verder kan ontwikkelen.
 
Dichtbij, Duidelijk en Direct. De 3 D’s! Dichtbij; met respect voor iedereen zoek ik altijd de verbinding. Ik ben een betrokken, eerlijk en open persoon, goed benaderbaar en wil graag een bijdrage leveren aan een fijne leefomgeving waarin we allemaal een plek hebben. Duidelijk; je kunt me bestempelen als daadkrachtig en betrokken en ik zoek altijd de samenwerking. Direct; ik heb lef, heb een heldere mening en kom tot resultaat. Ik verwacht in ieder geval een bijdrage te leveren aan onderwerpen die jou en mij raken:
· Ruimtelijke ontwikkeling en herstructurering
· Vitaal platteland
· Economische ontwikkeling en bedrijfsleven
· Vermindering en vereenvoudiging regelgeving
· Klimaat en energietransitie
· Innovatie en duurzaamheid
· Recreatie
 
Thema’s waarbij het écht gaat om ons, de inwoners van Enter, Wierden Ypelo, Rectum, Notter, Zuna, Hoge Hexel. Wij verdienen aandacht, zorg en investering want iedereen telt mee!
 
“Met mekaa kow d’r wat moois van maakn!”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.