CDA Fiets-puzzeltocht

Fietspuzzeltocht door ‘mooie plekjes’ in Zwartewaterland

(Foto: Gijs Versteeg)

ZWARTEWATERLAND – Het CDA houdt zaterdag een fiets-fotopuzzeltocht langs de ‘mooie plekjes’ in de kernen van Zwartewaterland. “Wij vinden dat we in een prachtige gemeente wonen met een mooie en afwisselende omgeving.”

De partij spreekt van: “Mooie dorpen en statige stadjes en mystieke gehuchtjes, geweldige natuur en prachtige vergezichten over het Zwarte Water. We hopen op heel ander weer dan afgelopen weekend, zodat u de tocht van ongeveer 25 km op de fiets kunt afleggen. Er is ook een route voor de auto beschikbaar. Zo kan iedereen meedoen. Daarnaast is tenslotte nog winter en het weer onvoorspelbaar.”

Wie mee wil doen, kan zich opgeven via www.cda-zwartewaterland.nl. “U ontvangt van ons de routebeschrijving. Op vertoon van de routebeschrijving kunt u gratis gebruik maken van de pont. U kunt vanuit iedere kern meedoen en starten op een punt op de route. De route brengt u weer terug naar uw startpunt. De fiets-puzzeltocht is ook op andere dagen te fietsen, uiterlijk tot 12 maart kunt u meedoen voor een prijsje.”

Mensen kunnen hun antwoordformulier mailen of inleveren bij één van de CDA kandidaten in hun woonplaats. “Per kern wordt er een winnaar gekozen die we een lekker lokaal pakket langs brengen. Want we zijn trots op producten uit onze gemeente en de regio.”

Het CDA wil ‘Samen Vooruit’. “Met u, samen op de fiets of met de auto, samen genieten van het toeristisch product dat Zwartewaterland te bieden heeft. Samen met elkaar de prachtige kernen van Zwartewaterland ontdekken.”

Komende zaterdag is er ook koffie, thee en wat lekkers op het Havenplein in Genemuiden te vinden. “Daar is ook de mogelijkheid om kennis te maken met onze CDA kandidaten die zaterdagmiddag in het centrum van Genemuiden aanwezig zullen zijn.”

Aanmeldformulier Fiets-puzzeltocht

Of doe mee zonder aan te melden en download de route hier.

Je kan meedoen voor een prijsje door het routeformulier in te vullen en bij een van onze kandidaten door de deur te doen. Neem gerust contact met ons op om een adres te ontvangen waar je het formulier kan achterlaten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.