16 januari 2022

CDA-ers Zwartewaterland kleuren rood…

Blij en voldaan, maar met rode gezichten en bezwete voorhoofden stapten enthousiaste CDA-ers deze zaterdagochtend van de spinning bikes bij SportBalanz in Zwartsluis.

“We zijn blij voor alle sportschoolhouders en sportclubs in Zwartewaterland dat ze hun poorten weer mogen openen! En ja, voor mij als zaalvoetballer en voor vele andere sporters is het natuurlijk ook erg fijn dat wij zelf weer lekker sportief aan de slag kunnen”, zegt Arjan Aalbers met een glimlach. "We vinden bewegen en sporten erg belangrijk als CDA Zwartewaterland. Dan moet je zelf ook het goede voorbeeld geven", vult Wieneke Bonsink aan.

In ons verkiezingsprogramma is het stimuleren van sport en beweging ook een belangrijk thema. We geloven erin dat voorkomen beter is dan genezen. Voldoende bewegen draagt sterk bij aan een goede gezondheid en het geeft vaak ook veel plezier samen en sociale verbondenheid. "Die sociale kant, dat samen plezier maken, is een niet te onderschatten aspect", zegt Erik van der Stouwe. Daar gaan we ons hard voor maken. “Goede sportvoorzieningen en gezonde sportverenigingen in alle kernen zijn daarvoor een must”.

En natuurlijk is het ook heerlijk om zelf te sporten. We willen als CDA-ers actief en fit de verkiezingen in, dus dit is een mooie start. We willen Erik Huizing van SportBalanz hartelijk danken voor de korte, maar intensieve workout. We komen zeker terug. Want we voelen ons als CDA-ers wel thuis bij SportBalanz. Onze rode ingespannen koppies passen goed in deze mooie sportschool met prachtige groene huisstijl. Mooi groen is tenslotte niet lelijk…

Christen Democratisch Appèl Zwartewaterland wil met u #SamenVooruit door Creatief, Dynamisch en Actief te zijn. Dat zullen we de komende tijd actief gaan uitdragen en promoten..

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.