22 mei 2021

CDA Zwolle zoekt raadsleden; iets voor u/jou?

Op 16 maart 2022 worden de Gemeenteraadsverkiezingen (GR2022) gehouden. Daartoe is de Vertrouwenscommissie van CDA Zwolle op zoek naar enthousiaste kandidaten, met een Zwols CDA-gevoel! Iets voor u/jou? Laat het de Vertrouwenscommissie weten.

CDA Zwolle staat voor gespreide verantwoordelijkheid, publieke gerechtigheid, solidariteit en rentmeesterschap. Ons doel is om met elkaar als Zwollenaren te bouwen een samenleving waarin er aandacht is voor elkaar, waarin mensen tot hun recht komen en waarin het goed en veilig leven is.

Vind jij/vindt u dit ook belangrijk? En wil je helpen om aan een sterke samenleving te bouwen? Dan is het raadslidmaatschap namens CDA Zwolle misschien iets voor jou. Als raadslid kun je het beleid in je eigen gemeente mede bepalen, van betekenis zijn in je directe omgeving.

Er gebeurt van alles in onze mooie stad, waar goed over nagedacht moet worden. Zwolle als groeistad, goede zorg, klimaatverandering & duurzaamheid, economie & werkgelegenheid, armoede, schuldenproblematiek en laaggeletterdheid en het sportief en cultureel (verenigings)leven.

Heb je deze ambitie en wil je politiek actief worden voor CDA Zwolle, laat het ons dan weten. Bijgevoegd vind je het document Profielschets raadslid. Hierin vind je de competenties die we zoeken in een kandidaat. Ken je iemand die je geschikt lijkt voor deze functie, geef het ons ook door.

Reageer voor 22 augustus 2021 en stuur een mail naar kieslijst2022@cdazwolle.nl met je motivatie. Wij inventariseren de reacties en komen er na deze periode op terug. We maken graag kennis met je!

CDA Zwolle Vertrouwenscommissie
Bert Beun, Miranda Wesselink, Maartje Stahlie, Richard Kroes en Julius de Vries

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.