Zoeken

Bijzondere organisaties

Het CDA heeft een aantal bijzondere organisaties: de CDA-vrouwen, de bestuurdersvereniging, het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA, het Steenkamp Instituut en het CDJA.

CDAV

Het CDAV staat voor emancipatie en gelijke rechten voor iedereen in de Nederlandse samenleving en voor de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

CDA-bestuurdersvereniging

De BSV ondersteunt CDA-politici in gemeenten, provincies en waterschappen, en zorgt ervoor dat zij een herkenbaar en onderscheidend CDA-profiel kunnen opbouwen.

Wetenschappelijk Instituut

Het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA is de denktank van het CDA. Het WI publiceert regelmatig rapporten over de onderzoeken die zij doen.

Steenkamp Instituut

Het Steenkampinstituut is het opleidingsinstituut van het CDA. Het SI ontwikkelt opleidingen en trainingen op landelijk en regionaal niveau.

CDJA

Het CDJA is de jongerenorganisatie van het CDA.

Eduardo Frei Stichting

De Eduardo Frei Stichting is een aan het CDA verbonden stichting met als doel onder andere het bevorderen van het christendemocratisch denken over en de kennis op het gebied van ontwikkelingssamenwerking en mensenrechten en het bevorderen van het christendemocratisch gedachtegoed in het algemeen.

Terug naar boven

Copyright © 2016 CDA