Hoe doe je dat?

Zonder leden kan het CDA niet bestaan. Met hun inzet voor talloze activiteiten dragen zij immers onze partij. Ledenwerving is daarom belangrijk, maar niet altijd makkelijk. De module is vanuit dit oogpunt opgesteld, hoe kunnen we elkaar helpen met ledenwerving en hoe binden we deze leden?

Tijdens deze module gaan we in op het belang van ledenwerving voor jouw afdeling. Daarnaast is er een praktisch gedeelte waarin je op het spoor worden gezet van diverse manieren om leden te werven. Je leert aan de hand van een stappenplan om een lokale ledenwerfactie op te zetten. Hierna is het zaak deze leden te behouden, hoe pak je dit aan? Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en inspirerende acties helpen we je verder met het samenstellen van een eigen actieplan.

Meer informatie?
Mail, bel of tweet naar het SI via:
[email protected], 070 3424808

De module start je met het vernieuwde Stappenplan Ledenwerving (september 2019). Aan de hand van deze stappen ga jij uitzoeken hoe ledenwerving voor jouw afdeling kan werken. 

Stap 1 is: Stel een ledenwerfgroep samen voor de volledige organisatie en uitvoering van de actie. Het is handig om binnen deze groep één persoon aan te wijzen als coördinator.
Verder lezen en meer weten?
Schrijf je dan via de groene knop in voor deze gratis (!) training.

Deze module boeken via DIRK:
1 Ga naar dirk.cda.nl 
2 Vul je CDA relatienummer (lidnummer) in
3 Indien nodig: klik 'wachtwoord vergeten'
4 Ga naar het tabblad 'Loopbaan'
5 Klik op 'Inschrijven' 

Voor inhoudelijke vragen en/of opmerkingen rondom deze module of andere opleidingsvragen kan je mailen naar [email protected] of bellen met 070-3424 808 
www.cda.nl/si  

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.