11 oktober 2019

Steenkampfonds - Exclusief evenement met Hugo de Jonge - 16 november

Het Prof. Steenkamp Fonds van het CDA nodigt u van harte uit om deel te nemen aan het programma najaar 2019 dat bestaat uit rondleiding in museum De Fundatie en diner in Schouwburg Odeon te Zwolle.

Museum de Fundatie bevindt zich aan de Blijmarkt, middenin de binnenstad van Zwolle. Dit neoclassicistische pand is gebouwd tussen 1838 en 1841, naar een ontwerp van de Haagse architect Eduard Louis de Coninck. In 2012/2013 is het pand spectaculair uitgebreid met 'de Wolk' op het dak van het historische gebouw. De uitbreiding komt tegemoet aan de vraag naar extra ruimte voor de zo succesvolle sandwichformule van Museum de Fundatie: het combineren van publiekstrekkers met specialistische tentoonstellingen.
In november is er o.a. de tentoonstelling van JEROEN KRABBÉ : GEDROOMDE PARADIJZEN

Het Prof. Steenkampfonds financiert de activiteiten van het Steenkampinstituut, het opleidings- en vormingsinstituut voor bestuurders en politici van het CDA. Dit aanbod is van groot belang geweest voor velen, en is nog altijd belangrijk in het toerusten van toekomstige leiders. Dankzij uw bijdrage kan het Steenkampinstituut bestaan. Het christendemocratisch gedachtegoed was en is nog steeds een inspiratiebron voor velen. De huidige tijd van polarisatie en segregatie vraagt in toenemende mate bestuurders die vanuit dit gedachtegoed denken en handelen.

Om dit instituut een goede toekomst te bieden, organiseert het bestuur een bijeenkomst op zaterdag 16 november 2019.

Programma:
15.30 uur : ontvangst de Fundatie Zwolle
16.00 uur: start rondleiding in het museum o.l.v.. een gids
17.30 uur: borrel
18.30 uur: presentatie in de foyer van Schouwburg Odeon
19.00 uur: diner met gastspreker minister Hugo de Jonge
Hugo de Jonge zal spreken over hedendaagse politieke issues en de zorg in Nederland
21.00 uur:  afsluiting

Vanzelfsprekend ontmoet u vele bekende CDA-gezichten. Zo zullen naast Hugo de Jonge en ondergetekende, o.a. Yvonne Timmerman-Buck en Hans Hillen en enkele regionale CDA-politici/ bestuurders als Eddy van Hijum en Agnes Mulder aanwezig zijn.

De uitnodiging is op persoonlijke titel. De omvang van de bijeenkomst garandeert de mogelijkheid tot persoonlijke ontmoeting.

Voor deelname aan dit evenement vragen we een bijdrage van € 250,-- per persoon tbv het Prof. Steenkamp Fonds. Indien u niet in de gelegenheid bent deel te nemen, geven we u in overweging om een bijdrage over te maken tbv de activiteiten van het Steenkampinstituut. Het Bankrekeningnummer van het Prof. Steenkampfonds  is NL09INGB0658382799.

We verheugen ons op uw komst. U kunt reageren door een mail te sturen naar mij op info@reinwillems.nl. U ontvangt dan een bevestiging van deelname.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.