Angelique Wulms

consulent opleiding & ontwikkeling Noord-Brabant
E: brabant.si@cda.nl
E: awulms@psbrabant.nl
T: 073-6812174 / 06-40271507

Vanaf 1 juli 2018 ben ik bestuursmedewerker voor het provinciaal bestuur van CDA Brabant. Ook ben ik consulent opleiding & ontwikkeling in mijn provincie geworden. Ik ben blij dat ik voor Brabantse CDA'ers cursussen en trainingen mag organiseren.

In samenwerking met het Steenkampinstituut in Den Haag ga ik dit najaar / deze winter een aantal cursussen en trainingen inplannen. Deze kun je binnenkort vinden op de Brabantse opleidingspagina op www.cda.nl/si waar je je meteen online kan aanmelden voor een cursus of training. 

Staat een cursus of training nog niet op de planning, en je zou deze wel graag in Brabant willen volgen, dan kun je daarvoor online je interesse doorgeven. Zijn er meer belangstellenden voor een cursus, dan ga ik die alsnog in Brabant aanbieden. Natuurlijk ben je ook vrij om een cursus of training in een naburige provincie te volgen.

Heb je vragen over cursussen en trainingen in Brabant, of wil jij, je fractie of afdeling advies over opleidingsmogelijkheden, bel of mail me dan gerust. Ik help je graag verder.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.