Wie ben ik?

Ik ben Theo Alkemade, 53 jaar oud. Geboren en getogen in Noordwijk. Getrouwd met Betty en samen hebben we 3 zoons. Sinds 1997 actief voor CDA Noordwijk als bestuurs-, commissie- en raadslid en als fractievoorzitter. Lijsttrekker voor het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk voor de fusie gemeenteraadsverkiezing in November 2018.
Nu na de verkiezingen wederom raadslid en fractievoorzitter namens het CDA in de nieuwe gemeente Noordwijk.

Ik ben altijd internationaal werkzaam geweest in de telecombranche. De laatste 5 jaar als MKB-er samen met mijn Belgische compagnon met telecomreparatiewinkels in de grote steden in de Benelux, waar we telefoons repareren en verhandelen. Ik geloof in oplossingen dicht bij de klant en een duurzame circulaire economie waar spullen daadwerkelijk hergebruikt worden. De komende jaren wil ik me daar nog meer dan nu voor inzetten, de noodzakelijke toekomst voor ons allen. Recentelijk heb ik mijn belang in het bedrijf verkocht en heb tijd vrijgemaakt voor de EU.

De EU is er voor haar inwoners en niet andersom. De aanstaande periode zie ik als kans om een aantal zaken scherper en realistischer neer te zetten in het belang van de kiezer.

CDA beschouw ik als een benaderbare partij: Betrokken, Betrouwbaar en altijd in de Buurt. Dit wil ik ook laten gelden voor mezelf in het Europees Parlement. De komende 5 jaar zal ik dit dan ook van harte uitdragen.

Hopelijk mogen we op 23 mei rekenen op uw stem?

Theo Alkemade
Kandidaat voor het Europees Parlement
CDA, nummer 13

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.