27 januari 2023

Bericht van het campagneteam

Over iets meer dan anderhalve maand is het al zover: de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen! Dit betekent dat de campagne nu echt op stoom begint te komen. De verkiezingsposters liggen bij de drukker, de laatste hand aan de flyers wordt gelegd en de sociale mediacampagne wordt ingepland. Onder de slogan “Samen Sterk” zetten we een campagne neer van verbinding, samenwerken en met toekomst voor stad én platteland. Kortom, echt een Sterk CDA-verhaal. Vanaf begin februari zullen jullie de campagne zien losbarsten!

We trappen de campagne officieel af op zaterdag 4 februari op het partijcongres in Amersfoort. Voor het partijcongres begint, trappen we ook de Utrechtse campagne af met een stadswandeling in CDA-kledij door Amersfoort. Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen? Zorg dan dat je zaterdag 4 februari om 12.30 op het station van Amersfoort bent. Vanaf daar zullen we met onder andere onze lijsttrekker Mirjam Sterk, onze Utrechtse Eerste Kamerkandidaat Aline Pastoor en één of meerdere bewindspersonen een stukje door de stad lopen, waarna we gezamenlijk naar de congreslocatie zullen gaan.

Het zwaartepunt van de campagne zal vooral in de tweede helft van februari en de eerste twee weken van maart komen te liggen. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken die we maar kunnen krijgen. Heb je zin om een keer mee te flyeren, posters te plakken of een verkiezingsdebat te bezoeken? Meld je dan bij je lokale kandidaat, lokale campagneleider of bij Job van den Broek, de provinciaal campagneleider, op [email protected].

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.