Willem
14 januari 2020

Bestuurslid communicatie gezocht

Het Dagelijks Bestuur van CDA provincie Utrecht is op zoek naar een nieuw bestuurslid, met als aandachtsgebied Communicatie.

Wij zoeken iemand voor wie zowel offline als online communicatie geen geheimen kent en die onze afdelingen kan ondersteunen met het optimaliseren van het contact met de leden en kiezers (in lijn met landelijke ontwikkelingen). Natuurlijk ben je een overtuigde en herkenbare CDA-er, die beschikbaar is voor een bestuursperiode van minimaal 4 jaar. Ervaring als bestuurder is een pré, maar geen must.

Het DB vergadert 10x per jaar in het Provinciehuis van Utrecht. Daarnaast is er 2x per jaar een bijeenkomst van het Algemeen Bestuur en 2x per jaar een Algemene Ledenvergadering. Samen vormen we een enthousiast, gedreven bestuur en zijn we op zoek naar de juiste match.

Wil je meer weten? Laat het ons weten. Je kunt hiertoe per mail contact opnemen met onze voorzitter, Jacco van der Tak: [email protected]

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar Harry Blume, vice-voorzitter. Via mail: [email protected] Ook is het uiteraard mogelijk namen van kandidaten, die je geschikt acht voor deze functie, door te geven.

Nadat gesprekken zijn gevoerd met de kandidaten zal het DB een voorstel doen aan het Algemeen Bestuur en de voordracht aan de Algemene Vergadering worden voorgelegd.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.