Groene Golf 16 maart
23 december 2021

Dag van de Afdeling - GR22

Wat gaan we doen?

Op zaterdag 29 januari 2022 trappen we als HR-commissie van de provincie Utrecht de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af! Samen met kandidaten en afdelingsbesturen wisselen we ervaringen uit, bespreken we in deelsessies de rol en verantwoordelijkheden van kandidaten en besturen voorafgaand aan en na de verkiezingen en bij eventuele collegeonderhandelingen. Ook wordt er in een deelsessie met afdelingsbesturen gesproken over de uitdagingen die voor ons liggen. Daarnaast is er een sessie over campagnevoeren voor kandidaten.

Wanneer?

De Dag van de Afdelingen vindt zaterdag 29 januari plaats. Het programma start om 10.00 uur en is rond 12.00 uur weer afgelopen. Jullie hebben dus daarna nog voldoende gelegenheid om in jullie gemeente campagne te voeren.

Voor wie is deze dag bedoeld?

We nodigen de verkiesbare kandidaten en voorzitters en/of secretarissen van de afdelingen van harte uit voor deze Dag van de Afdelingen.

Ben je aanwezig? Meld je dan aan door dit formulier in te vullen.

Digitale bijeenkomst
We gaan er vooralsnog van uit dat de Dag van de Afdelingen digitaal plaatsvindt. Mocht het zo zijn dat we de Dag ook fysiek kunnen organiseren, vindt deze plaats in het tijdelijke gemeentehuis van Renswoude (Lijsterbeslaan 18, 3927 AE Renswoude). In dat geval gaat niemand weg met een lege maag: wij zorgen voor soep en broodjes.


Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met een van de leden van de provinciale HR-commissie:

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.