Willem
02 februari 2021

Even voorstellen: Bianca Osinga

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Als consulent Opleiding & Ontwikkeling voor de provincie Utrecht maak ik me sterk voor opleiding en ontwikkeling van mensen en teams. In het dagelijks leven werk ik als zelfstandig coach op het thema ‘samenwerken’. Samenwerken is in mijn ogen: succesvol gebruik maken van de verschillen. Ieder mens is uniek. Door gebruik te maken van én oog te hebben voor de individuele kwaliteiten, wordt samenwerken echt een feest. Ben jij als CDA-er lid van een bestuur, een fractie, een college of wellicht een commissie en heb jij vragen rondom dit thema? Schroom dan niet en neem contact met me op via utrecht.si@cda.nl.

Ook wanneer je je graag vakinhoudelijk wilt ontwikkelen kun je met je vragen bij mij terecht. Het Steenkamp Instituut heeft tal van trainingen ontwikkeld: van theoretisch kader tot allerlei praktische vaardigheden. Neem gerust eens een kijkje op hun website www.cda.nl/steenkampinstituut. De cursus die binnenkort georganiseerd word is de oriëntatie raadsleden cursus.

Daarnaast ben ik lid van de HRM-commissie. Binnenkort zullen de voorzitter van de HRM-commissie, Petra Doornenbal, en ik contact opnemen met alle afdelingen van onze provincie. Wij willen graag van jullie horen wat er speelt en waar jullie behoefte aan hebben.

Bianca Osinga

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.