28 januari 2016

Even voorstellen, de nieuwe medewerkers

Rieneke en Vincent zijn vanaf 1 januari 2016 de nieuwe medewerkers van de Provinciale Statenfractie van het CDA. 

Zij stellen zich kort voor:

Rieneke: 

Ik ben Rieneke Gosker en ik ben 32 jaar. Ik heb (Oost-) Europese Studies gestudeerd en Europees Recht. Ik loop al een tijdje mee binnen het CDA. Zo ben ik onder andere secretaris geweest in het landelijk bestuur van het CDJA. Verder hou ik erg van lezen, dus het komt mooi uit dat ik ook in de boekwinkel op Schiphol werk.

Ik heb er onwijs veel zin in! Ik hoop u allen te ontmoeten en ik zie uit naar een goede samenwerking!

Vincent:

Ik ben Vincent en ik ben 26 jaar. Ik ben op dit moment tevens werkzaam als beleidsmedewerker Economische Zaken bij de CDA Tweede Kamerfractie in Den Haag. Daarnaast zet ik mij ook in voor de lokale afdeling CDA Stede Broec, waar ik de afdelingsvoorzitter ben. Ik heb gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. De bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap, de minor Ondernemerschap en de master Bestuurskunde heb ik aan deze universiteit afgerond. Verder heb ik als hobby hardlopen en kijk ik veel nieuws- en sportprogramma's.

De eerste weken zijn mij zeer goed bevallen. Een leuke fractie met veel energie en ideeën. Een fractie die er veel zin in heeft om er de komende jaren iets moois van te gaan maken voor de inwoners van de provincie Utrecht! Een aantal van u heb ik al op de nieuwjaarsreceptie ontmoet. Indien ik u nog niet heb ontmoet kom ik u hopelijk snel tegen op een van de bijeenkomsten. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.