Willem
21 december 2017

Vacature steunpuntmedewerker

Het Dagelijks Bestuur van de CDA Provinciale Afdeling Utrecht is op zoek naar een Steunpuntmedewerker (voor 8 uur per week)

Wat ga je doen?

Als steunpuntmedewerker ben je de spin in het web van de provinciale afdeling. Je zorgt voor de communicatie tussen het Dagelijks Bestuur (DB), de gemeentelijke afdelingen in de provincie Utrecht en het Partijbureau. Je ondersteunt het DB bij de uitvoering van haar taken en bij het opstellen en uitvoeren van procedures. Je draagt zorgt voor de verslaglegging van de diverse vergaderingen en bijeenkomsten. Ook de organisatie van de vergaderingen hoort tot jouw taak. Daarnaast zorg je voor de informatiestroom naar de leden van de provinciale afdeling via o.a. nieuwsbrieven en website.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die graag dingen regelt en organiseert. Die flexibel tijd kan indelen en ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar is. Die goed uit de voeten kan met Microsoft Office (met name Word en Excel), Dropbox, en social media. En natuurlijk achter het CDA gedachtengoed staat.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je zin om te werken met een enthousiast DB en te helpen bouwen aan een krachtige provinciale afdeling? Stuur dan – uiterlijk 12 januari 2018 - een sollicitatiebrief met CV naar de secretaris van het DB, dhr. Johan Luiks, via [email protected]. Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij de secretaris Johan Luiks: 06 51385474.

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor de week van 15-19 januari 2018

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.